Sarahs Colors 
Hair & Make-up Artist | HD Brows stylist 

Workshop haarstyling / haren opsteken bij jezelf

Altijd al willen leren hoe je makkelijk en simpel je eigen haar op kan steken zonder persé gebruik te maken van een föhn, stijltang of krultang? Dan is dit de ideale cursus voor jou.  Makkelijk, snel en mooi!

Kort, lang, dun of dik haar. Van elk haar is een mooi kapsel te maken, met een paar simpele trucs. We gaan aan de slag met een aantal basis begrippen:

  • Productkennis
  • Volume maken
  • Touperen
  • Mooie staart maken
  • Verschillende opsteek technieken
  • Vlechten

Het enige wat je mee hoeft te nemen is je eigen borstel en punt kam. Ook mag je mooie sierspelden of shawltjes meenemen om je kapsel op te leuken. De rest van de producten om je haren op te steken verzorg ik tijdens de workshop. 

Ik werk met de haarstyling producten van Original & Mineral. Deze producten zijn eco, bio en volledig vegan! O&M heeft alle verdachte chemische stoffen uit de producten gehaald en ze vervangen door natuurlijke botanische extracten en actieve mineralen. Alle producten zijn mild en zacht voor het haar en de hoofdhuid en tegelijkertijd super effectief!

De workshop haarstyling kunnen we altijd aanpassen naar jouw wensen. Wil je liever wel leren hoe je om moet gaan met de föhn, krultang of stijltang kunnen we de workshop hiernaar aanpassen. 

De workshop vind plaats in mijn salon in Sterksel Noord-Brabant

Deze dames gingen je al voor: 

"Ik sta nog steeds te kijken van wat ik in drie uurtjes geleerd heb. Nooit verwacht dat ik zelf m’n haar op zou kunnen steken maar het lukt me! Echt een aanrader!" Mariëlle

"Echt een aanrader deze workshop haar opsteken. Ook voor mensen met 2 linkerhanden wat betreft kapsels (zoals ik). Ik kwam voorheen niet verder dan mijn haren los dragen of een staart, maar dankzij Sarah heb ik allerlei nieuwe mogelijkheden en ideeën opgedaan. Sarah, bedankt!!" Floortje

"Heb de workshop haren opsteken gevolgd. Sarah is enthousiast, geeft goede tips en heeft leuke ideeën. Het was een hele leuke, praktische workshop. De tijd vloog voorbij. Dankjewel Sarah en tot een volgende keer!"  Marion

"Sarah is echt heel aardig, legt alles super goed uit en helpt je ook als je vragen hebt. Een afspraak bij haar maken voor een workshop haren opsteken is zeker de moeite waard! Ze is niet alleen talentvol maar ook nog eens een lieverd!" Jaimy


Tarieven workshop haarstyling / haren opsteken bij jezelf:

  • Privé workshop €125 (+-2uur)
  • Duo workshop €85 pp (+-2,5uur)
  • Workshop 3 of 4 €65 pp (+-3uur) (je dient zelf een groepje dames bij elkaar te zoeken, dit wordt niet door mij georganiseerd)

Let op: Na het maken van een afspraak krijg je van mij een factuur welke binnen 14 dagen en vóór de workshop betaald moet zijn. Ongeacht de datum van de afspraak. 

Boek nu je afspraak


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram