Sarahs Colors 

Hair & Make-up Artist | HD Brow stylist | LVL lash stylist

Luxe fotoshootPrachtig vastgelegd! Een mooie herinnering voor het nageslacht.


Het voorgesprek
‘Ik krijg nu al kriebels in mijn buik, zoveel zin heb ik in de shoot’
Een paar weken voor de fotosessie maken we kennis in de studio van Maria Bax. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je vertellen hoe jij het liefst gefotografeerd wilt worden. We staan open voor al je ideeën en wensen en er worden je alvast tips gegeven voor het kiezen van de mooiste outfits.


De fotosessie
‘Maria stelt je op je gemak en coacht je om zelfverzekerd op de foto te staan’
We beginnen ’s ochtends met prachtige visagie en hairstyling. Samen kijken we wat het beste past bij jou en de outfits die je hebt meegenomen. De fotosessie zelf duurt ongeveer 2,5 uur. Je wordt gecoacht, zodat je op je mooist wordt vastgelegd.

Je kunt je fotosessie het beste plannen op een dag dat je geen volle agenda hebt. ’s Avonds een diner of een feestje is natuurlijk wel een aanrader, want je zult er prachtig uitzien. Wil je ook een mooie foto met je partner, je kinderen of het hele gezin? Aan het einde van de fotosessie kunnen zij aansluiten, zodat je ook een bijzondere herinnering van jullie samen hebt.


Wat neem je mee?
‘Ik heb nog nooit zo’n geweldige foto’s van mezelf gezien’
Kleding, vooral heel veel kleding! Een paar tips: kies voor luxe stoffen (kant, chiffon) en zachte tinten. Grote logo’s of drukke prints zijn vaak te opvallend, dus daar kun je beter niet voor kiezen. Neem vooral kleding mee waar jij je mooi en bijzonder in voelt. Denk je ook aan mooie oorbellen, je prachtige ring of die bijzondere broche van oma?


Visagie & hairstyling
‘Door de professionele visagie en hairstyling voel je je écht op je mooist’
Bij elke fotosessie verzorgen wij de make-up en haarstyling. Zo zorgen we ervoor dat jij zult schitteren als nooit tevoren.


Reveal 
‘De foto’s van Maria zijn verbluffend mooi!’
Na ongeveer twee weken kom je naar de studio voor de ‘reveal’, oftewel: de onthulling.
Onder het genot van een hapje en een drankje laat Maria je alle foto’s zien. Geprint en in passe-partouts, zodat je ze goed kunt bekijken. Op je gemak kies je welke foto’s je wilt bestellen.


Bekijk hier verbluffende before & after foto's"Voorafgaand aan een fotoshoot de visagie laten doen door Sarah. De fotoshoot vond ik heel spannend, maar door de mooie visagie voelde ik me meteen een stuk zekerder! Sarah gebruikte de kleuren die ik in het dagelijkse leven ook gebruik, dus het resultaat stond heel dicht bij mezelf. Ik vind Sarah een echte make-up artist en ben erg blij met het uiteindelijke resultaat van de fotoshoot! Dank je wel Sarah voor deze positieve ervaring!"

Annemarie

Kosten
‘Deze fotoshoot is een ervaring die ik niet snel meer vergeet’
Een luxe fotosessie kost € 250,- voor 2 personen. 

Deze prijs is inclusief:

  • een kennismaking in de studio waar we je wensen en ideeën bespreken
  • visagie & haarstyling voor jezelf én bijvoorbeeld je moeder, partner, dochter of beste vriendin
  • luxe fotoshoot met meerdere outfits; coaching voor een verbluffend resultaat
  • tips & tricks om voortaan goed op de foto te staan
  • ‘reveal’: de onthulling van jouw allermooiste foto’s

De foto studio ligt in Leende tussen Eindhoven en Weert. Bekijk de website van Maria Bax Fotografie

 

Boek nu jouw fotoshoot!
E-mailen
Bellen
Info
Instagram