Bruidsmake-up & bruidskapsel 

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jouw droombruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Want naast dé jurk en locatie maken een mooi bruidskapsel en bruidsmake-up het plaatje compleet. Ik zal ervoor zorgen dat je straalt op deze bijzondere dag. 

Mijn stijl? Bohemian en nonchalante updo's. Natuurlijke schoonheid, less is more, met een mooie glow!


We bespreken tijdens de proefsessie jouw wensen. Ik kijk en luister naar wie je bent en hoe jij jezelf ziet als bruid. Zo komen we samen tot een perfecte look. Ik ben pas tevreden als jij blij bent met een perfect bruidskapsel en stralende bruidsmake-up.


Ik ben zelf 5 jaar geleden getrouwd, dus ik weet hoe zo'n dag in z'n werk gaat. Relaxt beginnen, zonder stress en tijdsdruk is een heerlijk begin van de dag. Je trouwdag is een spannende dag en ik zal 's ochtends de relax factor zijn. Ik zorg ervoor dat ik ruim op tijd aanwezig ben en dat jij ontspannen kunt beginnen aan dé mooiste dag van je leven!


Ook dag gasten kunnen bij mij terecht voor een mooie make-up en haarstyling zodat ze er op hun allermooist uit zien op jouw bruiloft. 


Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! Zie ik je snel?


"Sarah is een topper! Ze heeft oog voor detail, denkt met je mee en weet goed wat bij je gezicht past qua vormen en kleuren.Super fijn ook dat ze naar je toe komt op de dag zelf. Zowel mijn haar als make-up zaten na een lange dag en een grandioos feest nog perfect! Het enige wat ik af en toe heb bijgewerkt was mijn lippenstift, mijn make-up heeft zelfs de vele tranen tijdens onze emotionele geloftes overleefd. En ook niet geheel onbelangrijk: Sarah is ook nog een hartstikke gezellig :) Dankjewel!" 

Shanti


Bekijk meer foto's en referenties.

Lees hier onze privacy verklaring en algemene voorwaarden.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram