Make-up Workshop | Jouw make-up moment

Tijdens een make-up workshop van enkele uren laat ik je kennis maken met de verschillende visagie producten en een stukje kleurenleer. Ik laat zien hoe je een natuurlijke dag make-up aanbrengt, hoe je oneffenheden camoufleert en juist je sterkte punten accentueert. Dikke lagen make-up en maskereffecten zijn verboden! Je gebruikt een minimum aan make-up voor een maximum aan uitstraling.

Veel vrouwen gebruiken al jaren dezelfde make-up op dezelfde manier. Mijn uitdaging is om deze routine te doorbreken en een andere manier van opmaken te laten zien. Je zult versteld staan van de mogelijkheden! 


De visagie workshop is natuurlijk altijd af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. Dit kunnen we vooraf samen bespreken. Bel of mail mij gerust!


Heb je jezelf deze vragen wel eens gesteld?

 • Welke kleur foundation heb ik nodig? 

 • Hoe camoufleer ik oneffenheden?

 • Waar breng ik precies blush aan?

 • Wat zijn de beste kleuren oogschaduw voor mij?

 • Hoe blijft mijn lipstick langer zitten?

Tijdens deze workshop visagie neem ik uitgebreid de tijd om een persoonlijk make-up advies te geven en te zorgen dat je met de juiste technieken een natuurlijke make-up kan aanbrengen. Wat je bij mij leert kan je ook echt probleemloos thuis! Een mooie make-up zal zorgen voor meer zelfvertrouwen en uitstraling. 


"Sarah weet waar ze over praat en geeft perfect advies. Praktische tips, maar ook die subtiele tip hoe je voor een feestje net dat accent anders kan leggen. Maatwerk dus!! Tijdens de workshop laat Sarah je ook zelf aan de slag gaan. Zodat je na afloop precies weet wat je thuis moet doen! Ik kom graag terug voor de aankoop van de mooie producten, maar vast ook weer voor een vervolg workshop!"

Charlotte


De workshops kun je volgen vanaf 1 t/m 4 personen. Zo is er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht. Wij werken super hygiënisch, dat zal je merken.


De workshop is inclusief:


 • Onbeperkt koffie/thee/water en wat lekkers
 • Intake gesprek
 • Voor en na foto
 • Make-up paspoort
 • Gebruik van alle producten en penselen
 • Gratis terugkom moment


Bekijk hier alle tarieven.


Cadeaubon?

Je partner, vriendin of zus verassen met een make-up workshop en/of fotoshoot? Het is ook mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen in onze webshop. Deze wordt gratis naar je verstuurd.


Professionele make-up van Make-up Designory

Ik werk met de producten van het professionele visagie merk Make-Up Designory waar ik ook de opleiding heb gevolgd. Deze producten zijn in eerste instantie gemaakt voor de professionals op de filmsets van Hollywood.  Ze zijn daarom bijzonder goed gepigmenteerd en gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan.


- De producten zijn 100% vegan, hypoallergeen, parabenen vrij -


Alle producten die tijdens de workshop worden gebruikt, zowel penselen, make-up en reiniging kunnen bij mij gekocht/besteld worden. Bekijk de  webshop  voor al onze make-up producten.


Mijn studio ligt in Sterksel, tussen Eindhoven en Weert. Lees de referenties  van klanten die je voor gingen. 


Reserveer nu jouw datum!


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram