workshop haarstyling

Altijd al willen leren hoe je makkelijk en simpel je eigen haar op kan steken zonder het gebruik van een föhn, stijltang of krultang? Dit is dan de ideale cursus voor jou! 

Kort of lang, dun of dik haar. Van elk haar is een mooi kapsel te maken, met een paar simpele trucs. Deze ga ik je leren tijdens een drie uur durende workshop. Er is plaats voor 4 personen in mijn salon. 


We gaan aan de slag met een aantal basis begrippen. Je mag natuurlijk altijd foto's meenemen van kapsels die jij graag zou willen leren maken. Het enige wat je mee hoeft te nemen is je eigen borstel en/of kam. Ook mag je mooie sierspelden of shawltjes meenemen om je kapsel op te leuken. Voor styling producten en schuifspeldjes wordt gezorgd. Natuurlijk staat er ook thee&koffie met wat lekkers klaar.


Wij werken uitsluitend met de haarstyling producten van het merk Original & Mineral. Deze producten zijn eco, bio en volledig vegan! O&M heeft alle verdachte chemische stoffen uit de producten gehaald en ze vervangen door natuurlijke botanische extracten en actieve mineralen. Alle producten zijn mild en zacht voor het haar en de hoofdhuid en tegelijkertijd super effectief."Afgelopen zaterdag de cursus haren opsteken bij jezelf gevolgd. Echt een aanrader. Ook voor mensen met 2 linkerhanden wat betreft kapsels (zoals ik). Ik kwam voorheen niet verder dan mijn haren los dragen of een staart, maar dankzij Sarah heb ik allerlei nieuwe mogelijkheden en ideeën opgedaan. Sarah, bedankt!!"

Floortje


"Afgelopen zaterdag een workshop “haar opsteken bij jezelf” gevolgd. Ik sta nog steeds te kijken van wat ik in drie uurtjes geleerd heb. Nooit verwacht dat ik zelf m’n haar op zou kunnen steken maar het lukt me! Echt een aanrader!"

Marielle


Boek nu je afspraak


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram