Sarahs Colors 

Hair & Make-up Artist | HD Brow stylist | LVL lash stylist

“Half of feeling good is looking good, and looking good leads to feeling good.' Scott Barnes 

Na jaren lang gewerkt te hebben als doktersassistente heb ik het roer omgegooid en ben ik de opleiding tot make-up artist gaan volgen. Ik ontdekte een compleet andere kant van mezelf. Inmiddels ben ik al zo'n 8 jaar werkzaam als visagist, haarstylist en brow stylist. De liefde en passie voor make-up, haar en wenkbrauwen is wat ik nu dagelijks mijn werk mag noemen. Hoe heerlijk is dat!

Mijn stijl kun je omschrijven als echte, natuurlijke schoonheid, less is more. Ik werk met passie, ben liefdevol, creatief, open, spontaan en in voor een geintje. 

Naast mijn werk ben ik een bezige bij en heb ik nog een andere grote liefde, namelijk interieur. Kan heerlijk geniet van schuiven met meubels en accessoires en daar mooie plaatjes voor schieten. Dit hou ik bij op mijn blog en Instagram. Ik geniet van muziek en concerten. Ook (ver) reizen staat hoog op mijn lijstje. Ik hou van facecharts (make-up op papier) maken en daar mijn creativiteit op los te laten. Je kunt me regelmatig vinden op de fiets of in het bos samen met man en zoon en hou me bezig met gevarieerd en veel Aziatisch eten.  Een dagje sauna, terrasje pakken of lekker shoppen vind ik ook heerlijk om te doen.

 E-mailen
Bellen
Info
Instagram