Sarahs Colors 
Hair & Make-up Artist | HD Brows stylist 


Referenties


Voor meer positieve recensies check  Sarahs Colors op Google

Marieke, Bruid

"Sarah heeft ervoor gezorgd dat ik me mooi voelde op mijn trouwdag. Er waren gasten die mij een engel noemde en zo heb ik me ook gevoeld dankzij Sarah!
Daarnaast is Sarah ook nog een heel leuk mens!"

 

Maria Bax, fotografe

"Sarah is een heel professionele visagiste, die precies weet wat ik en mijn klanten mooi vinden. Het is erg fijn dat ik altijd op Sarah kan vertrouwen voor een fantastisch resultaat. Hierdoor voelen mijn klanten zich ook gelukkig en dat straalt er dan ook af op mijn zakelijke foto’s."


Marian, Bruid

"Lieve Sarah, Dank zij jouw heb ik er op de mooiste dag van mijn leven ook geweldig uitgezien. Iedereen vond me een prachtige bruid, mede dankzij jouw. Ook Kelly stond er dankzij jouw fantastisch op. Lekker ontspannen in eigen omgeving, lekker relaxen en laten verwennen.
Sarah hartelijk dank voor alles.
Groetjes, Marian Cardinaal - Litjens"


Elza van der Saag, fotografe

"Ik zocht een visagist om op vaste basis mee samen te werken en daar was Sarah! Ze kwam binnen en ik had er meteen een goed gevoel bij. Heel professioneel, een goed portfolio en veel kennis over haar vak. 

Tijdens de shoots liet ze zien dat ik de juiste keuze had gemaakt. De modellen zien er altijd prachtig uit.  Maar na de make-up en haarstyling is haar taak nog niet klaar! Ze kijkt ook altijd mee tijdens het fotograferen, wat ik super fijn vind. Zij ziet dingen die ik niet zie en zo zijn we een kei goed team.

Buiten dat is ze ook nog eens een super aardige, gezellige meid! We vullen elkaar goed aan en ze is een belangrijke toevoeging aan het eindresultaat."


Jess, Bruid

"Sarah is écht een topper in haar vak! 
Ik als bruid was enorm nerveus om mijn make-up door iemand anders dan ikzelf te laten doen. Sarah heeft echt de tijd genomen om naar mijn wensen te luisteren en er naar te handelen. Ik was helemaal overtuigd na de proef. 
Op de dag zelf was het absoluut fijn om haar om ons heen te hebben. Ze gaat op in de omgeving, terwijl ze ondertussen haar werk uitvoert. Op die manier voelde het allemaal erg gemoedelijk en fijn. En wat heeft ze me laten stralen! Ze heeft me op mijn allermooist gemaakt! Ik heb van 's morgens tot diep in de nacht enorm gestraald en me prachtig mooi gevoeld! Mijn haar en visagie bleven geweldig goed zitten! Ze is echt een topper. Mijn bruiloft is helaas voorbij, maar voor alle zoekende bruidjes, twijfel niet, deze dame moet je hebben! 
Sarah, ontzettend bedankt!!"


Martina van Hoorn, Model

"Sarah is erg vriendelijk, open en beleefd. Ik heb als model zijnde meerdere keren met visagistes gewerkt, maar voelde mij bij Sarah erg op mijn gemak. De sfeer tijdens de shoot was gezellig en er viel geen enkel moment een onprettige stilte. Ook vertelde Sarah vooraf wat ze ging doen en met welke kleuren ze ging werken. Ik was dan ook zelf erg blij met het resultaat van de visagie. Al met al een erg leuke shoot met een super mooi resultaat! Bedankt!"


Marloes, Bruid

"Op 3-8- 2019 zijn wij getrouwd in het mooie Spa in België. En wat was ik blij met Sarah. Zij is zo enthousiast, gezellig en vooral erg goed in het omzetten van je wensen in prachtige make-up en kapsel. Bij had ze niet lang nodig om tot een geweldig resultaat te komen. Naast mij heeft zij ook het haar gedaan van mijn getuigen en dat was ook top. Ik zou iedere bruid aanraden haar in te huren voor de grote dag!"


Remco Nagtzaam, fotograaf

"In het verleden heb ik regelmatig met verschillende visagistes samengewerkt, maar eigenlijk nooit meerdere keren met dezelfde visagiste. Als fotograaf is het prettig om Sarah aan je zijde te hebben, zowel met haar vaardigheden met penselen als in het creatieve proces. Ze ziet de waarde van voorbereiding en nabewerking goed in.

Perfectionistisch is denk ik een goed woord om haar stijl te omschrijven, waardoor we elkaar altijd blijven pushen naar een beter beeld. Zowel in pre-productie als tijdens de shoot en tijdens de post-productie. Kortom, een goede partner om mee te sparren en te creëren."


Birgit, Bruid

"Via Google ging ik op zoek naar iemand die zowel mijn haar als make-up voor m’n bruiloft (aan huis) kon doen. Wat ik over Sarah tegenkwam, sprak me aan dus een afspraak voor een proefsessie gemaakt. Tijdens de proefsessie heeft ze ook foto’s gemaakt zodat ik er thuis nog eens goed naar kon kijken. Ik wilde uiteindelijk een aantal kleine wijzigingen en dat was geen enkel probleem. Door Sarah is mijn bruiloftsdag heel relaxed en gezellig begonnen waardoor ik totaal geen stress had. Het resultaat was erg mooi en alles bleef de hele dag goed zitten."


Paul van der Linde, fotograaf

"Het is erg prettig met Sarah te werken. Ze denkt mee met de shoot zonder zich op te dringen als de fotograaf bezig is. Naast de zorgvuldige visagie heeft ze ook kijk op styling en setting. Wat bovendien prettig is, is dat zij in staat is te improviseren. Voor fotografen als ik is dat fijn werken."


Karlijn, Bruid

"Een en al lof! Sarah heeft mij helemaal volgens mijn wens opgemaakt. Ze is erg relax zodat je helemaal ontspannen begint aan de grote dag!"


Dirk van Vegchel, fotograaf

"Ik ken weinig mensen die zó overstromen met ideeën. Sarah zorgt met een mix van gezelligheid en professionaliteit voor een fijne sfeer.Ik zou in de toekomst graag vaker projecten met haar willen realiseren!"

 Gonny, Bruid

"Sarah is een echte professional met hart voor haar vak. Ze heeft samen met mij gekeken wat voor mij het mooiste en voor mijn dochter was voor onze dag. Ik ben heel blij en tevreden en kan iedereen aanraden om een afspraak met haar te maken."


Laura, Bruid

"Super fijne ervaring gehad met Sarah voor en tijdens onze trouwdag. Sarah luistert naar je wensen en weet dit ook perfect waar te maken!!"


Kim, Bruid

"Sarah heeft voor onze bruiloft mijn haar en make-up gedaan. Eerst een proefsessie een kleine maand voor de bruiloft, waarin ik precies kon aangeven wat ik in gedachten had en wat Sarah dacht dat mooi zou staan bij het geheel. Uiteindelijk prachtige make-up (die de hele dag bleef zitten!) en minstens net zo mooi kapsel gekregen. Op de ochtend van de bruiloft nog een wijziging van het kapsel doorgegeven aan Sarah, zonder enig probleem! Echt een aanrader."


Stephanie van Dongen, Bruid

"Ongeveer 1 maand van te voren contact gezocht. Kon de week erna meteen langskomen voor een gesprek en proefkapsel. Het was helemaal geweldig. Ze luistert naar je en we hebben er flink wat tijd gezeten en het was gezellig en fijn.
Ik raad Sarah aan, ze luistert echt naar de bruid."


Joyce Manders, Bruid

"Afgelopen zaterdag heeft Sarah mijn make-up en haar gedaan voor mijn bruiloft. Wat voelde ik me mooi en sexy! Ook heeft ze mijn moeder, zus, bruidsmeisjes en ceremoniemeesters voorzien van een make-upje, wat waren ze allemaal mooi! Sarah dankjewel dat je onze dag onvergetelijk hebt gemaakt."


Hanneke Lepelaars-Keeris, Bruid

"Sarah heeft mijn make-up en haar gedaan voor mijn bruiloft van 24 mei 2017. Ook de kapsels van mijn drie dochters heeft ze verzorgd. Sarah is professioneel, erg aardig, kundig, heeft humor en is zeer professioneel! Alle vertrouwen in haar! Ze stelde mij en mijn dochters erg op ons gemak. Ze denkt goed mee. Een aanrader voor iedereen die er op zijn of haar mooist wil uitzien." 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram