Sarahs Colors Haar & Make-up
Ik help je uitstralen hoe jij je van binnen echt voelt   

Bruidsmake-up & bruidskapsel | een droom, de plannen, jullie droombruiloft!

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jullie droombruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Want naast dé jurk en locatie maken een mooi bruidskapsel en bruidsmake-up het plaatje compleet. Ik zal ervoor zorgen dat je straalt op deze bijzondere dag. 

Als je naar mij komt voor de proefsessie gaan we eerst even gezellig kennismaken met een kop thee. Ik kijk en luister naar wie je bent en hoe jij jezelf ziet als bruid. Door de make-up en kapsel af te stemmen op de jurk, bloemen en sieraden die je hebt uitgezocht komen we samen tot een perfecte look. Ik ben pas tevreden als jij blij bent met een perfect bruidskapsel en stralende bruidsmake-up.

Ik ben zelf 5 jaar geleden getrouwd, dus ik weet vanuit ervaring helemaal hoe je je voelt en hoe zo'n dag eruit ziet. Relaxt beginnen, zonder stress en tijdsdruk is voor mij echt een must! Je trouwdag is een spannende dag en ik zal tijdens het klaarmaken de relax factor zijn. Ik zorg ervoor dat ik ruim op tijd aanwezig ben en dat jij ontspannen kunt beginnen aan dé mooiste dag van je leven!

Natuurlijk is het mogelijk dat dag gasten ook voorzien worden van een mooie make-up en haarstyling zodat ze er op hun allermooist uit zien op jouw bruiloft. 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! Zie ik je snel?


Download hier mijn gratis e-book!


Bekijk hier de Bruidsarrangementen


Lees hier onze privacy verklaring en algemene voorwaarden.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram