Sarahs Colors 

Hair & Make-up Artist | HD Brow stylist | LVL lash stylist

Bruidsmake-up & bruidskapsel | een droom, de plannen, jullie droombruiloft!

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jullie droombruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Want naast dé jurk en locatie maken een mooi bruidskapsel en bruidsmake-up het plaatje compleet. Ik zal ervoor zorgen dat je straalt op deze bijzondere dag. Ik werk vanuit regio Eindhoven en kom op de trouwdag naar jou op locatie.


Als je naar mij komt voor de proefsessie gaan we eerst even gezellig kennismaken met een kop thee. Mijn studio bevind zich net onder Eindhoven in Sterksel. Ik kijk en luister naar wie je bent en hoe jij jezelf ziet als bruid. Door de make-up en kapsel af te stemmen op de jurk, bloemen en sieraden die je hebt uitgezocht komen we samen tot een perfecte look. Ik ben pas tevreden als jij blij bent met een perfect bruidskapsel en stralende bruidsmake-up.

Ik ben zelf 7 jaar geleden getrouwd, dus ik weet uit ervaring helemaal hoe jij je voelt en hoe zo'n dag eruit ziet. Door alle jaren ervaring heb ik al een hoop verschillende situaties meegemaakt. Echt waar, op het moment dat je gaat trouwen is alles in kannen en kruiken. Dus onthoud deze woorden want ze gelden ook voor jullie trouwdag 'RELAX, HET KOMT GOED!' Ik heb in alle jaren nog nooit iets meegemaakt wat zo fout ging dat niet ad-hoc op te lossen was. Dus laat de stress los en geniet van de voorbereidingen.

Relaxt beginnen, zonder stress en tijdsdruk is voor mij dus echt een must! Je trouwdag is een spannende dag en ik zal tijdens het klaarmaken de relax factor zijn. Ik zorg ervoor dat ik ruim op tijd aanwezig ben en dat jij ontspannen kunt beginnen aan dé mooiste dag van je leven!

"Dank je wel lieve Sarah! Je hebt ervoor gezorgd dat ik 100% kon stralen op onze bruiloft 7 okt 2022!
Wat was ik bij jou in goede handen! Ik zocht iemand die zowel mijn haar als make-up wilde verzorgen en tevens de haartjes wilde doen van ons 2,5 jarig dochtertje. Je hebt er voor gezorgd dat we ons allebei zo ontzettend mooi voelden
Je bent attent, zorgzaam, kundig en lief! We voelden ons op ons gemak en we konden bij jou onze haar- en make-up wensen kwijt, welke je helemaal tot in de puntjes hebt verzorgd.!" Marcha

"Ik heb het voorrecht gehad om Sarah de hele dag op onze bruiloft erbij te hebben.
Ze heeft mij en mijn moeder, schoonmoeder en zus voorzien van prachtige kapsels en make-up. Sarah heeft goed geluisterd naar mijn wensen en die van mijn bruidsgasten; en oh wat is deze vrouw goed in haar vak! Haar make-up is van goede kwaliteit en heeft de hele dag goed gezeten. Ze werkt hygiënisch en geordend. Ik doe graag zelf mijn make-up en vind het dan ook enorm lastig om dit uit handen te geven; Sarah heeft het echter prachtig en natuurlijk opgebracht, zodat ik mij echt 'mij' heb gevoeld.
Naast dat ze een ster is in wat zij doet, is ze ook echt enorm lief en warm persoon. Er was direct een klik en het voelde alsof ik haar al jaren kende: belangrijk als je zo'n belangrijk onderdeel van de dag uit handen geeft.
Ladies: als je nog twijfelt, boeken! Je zult er geen spijt van hebben."  Robin

"Sarah is in 1 woord een topper! Een echte professional. Bomvol energie, enthousiasme en passie voor haar werk en dat straalt ze ook uit. Meteen vanaf het 1e moment was er een klik en had ik het volste vertrouwen in haar. Ze stelt je heel erg op je gemak en luistert goed naar je wensen. Door Sarahs stijl blijf je heel dicht bij jezelf, maar dan met dat beetje ‘extra’ 😉 Het eindresultaat was dan ook fantastisch en bleef de hele dag perfect zitten!
Niet alleen tijdens de proefsessie, maar ook op de ochtend van de bruiloft hebben we heel wat afgelachen en gekletst. Ze maakte een feestje van de hele ervaring en ik heb niks anders dan complimenten gekregen over mijn looks (Pinterest waardig)! Sarah, enorm bedankt voor alles!!" Jeanine

Lees hier meer recensies van voorgaande bruiden :  https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/24611/sarahs-colors

Vraag hier de gratis trouwbrochure aan. 

 

Download hier mijn GRATIS e-book


Tarieven bruidsmake-up&bruidskapsel vanaf €557, extra opties bij te boeken. Bekijk hier alle tarieven.

 

 

E-mailen
Bellen
Info
Instagram