Sarahs Colors 
Hair & Make-up Artist | HD Brows stylist 

Bruidsmake-up & bruidskapsel | een droom, de plannen, jullie droombruiloft!

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jullie droombruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Want naast dé jurk en locatie maken een mooi bruidskapsel en bruidsmake-up het plaatje compleet. Ik zal ervoor zorgen dat je straalt op deze bijzondere dag. Ik werk vanuit regio Eindhoven en kom op de trouwdag naar jou op locatie. 


Als je naar mij komt voor de proefsessie gaan we eerst even gezellig kennismaken met een kop thee. Ik kijk en luister naar wie je bent en hoe jij jezelf ziet als bruid. Door de make-up en kapsel af te stemmen op de jurk, bloemen en sieraden die je hebt uitgezocht komen we samen tot een perfecte look. Ik ben pas tevreden als jij blij bent met een prachtig bruidskapsel en stralende bruidsmake-up. 

Alleen je haar en make-up in de ochtend, daarnaast ook assisteren bij de fotoshoot of de hele trouwdag gebruik maken van mijn diensten?  Alles is mogelijk en bespreekbaar. Kijk hier voor mijn tarieven.  

Relaxt beginnen, zonder stress en tijdsdruk is voor mij dus écht een must! Je trouwdag is een spannende dag en ik zal tijdens het klaarmaken de relax factor zijn. Ik zorg ervoor dat ik ruim op tijd aanwezig ben en dat jij ontspannen kunt beginnen aan dé mooiste dag van je leven!

"Dank je wel lieve Sarah! 
Wat was ik bij jou in goede handen! Ik zocht iemand die zowel mijn haar als make-up wilde verzorgen.
Je bent attent, zorgzaam, kundig en lief! We voelden ons op ons gemak en we konden bij jou onze haar- en make-up wensen kwijt, welke je helemaal tot in de puntjes hebt verzorgd.!"
Marcha

"Ik heb het voorrecht gehad om Sarah de hele dag op onze bruiloft erbij te hebben.
Naast dat ze een ster is in wat zij doet, is ze ook echt enorm lief en warm persoon. Er was direct een klik en het voelde alsof ik haar al jaren kende: belangrijk als je zo'n belangrijk onderdeel van de dag uit handen geeft.
Ladies: als je nog twijfelt, boeken! Je zult er geen spijt van hebben."  Robin

"Sarah is in 1 woord een topper! Een echte professional. Bomvol energie, enthousiasme en passie voor haar werk en dat straalt ze ook uit.  Ze stelt je heel erg op je gemak en luistert goed naar je wensen. Ze maakte een feestje van de hele ervaring en ik heb niks anders dan complimenten gekregen over mijn looks (Pinterest waardig)! Sarah, enorm bedankt voor alles!!" Jeanine

Lees hier meer recensies van voorgaande bruiden. Of check Sarahs Colors op Google 

Vraag hier de gratis trouwbrochure aan. 

 


 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram