Sarahs Colors 
Hair & Make-up Artist | HD Brows stylist 

HD Brow Sculpt, dé wenkbrauw ervaring!

Je wenkbrauwen zijn net zo uniek als vingerafdrukken. Daarom werk ik aan het creëren van een wenkbrauw die helemaal op jou is afgestemd - er komt geen stencil aan te pas. Of je nu teveel geplukte wenkbrauwen wil laten terug groeien, borstelige wenkbrauwen wilt temmen of gewoon dat frisse wenkbrauwgevoel wilt behouden, we hebben een wenkbrauwbehandeling oplossing voor je.

Zie het als een volledige wenkbrauw behandeling i.p.v. haartje voor haartje epilatie techniek. In deze behandeling zit van alles een beetje: kleuren, waxen, threaden, epileren met pincet en afwerken met make-up. Een volledige wenkbrauw ervaring.

HD brows richt zich voornamelijk op de haren, de donshaartjes worden ook mee gekleurd waardoor de wenkbrauwen al meteen voller lijken. Terwijl andere technieken meer op de huid werken krijg je met deze techniek meer diepte in je wenkbrauwen en zien ze er voller uit.

Deze techniek is geschikt voor zowel vrouwen als mannen ongeacht de leeftijd. Zie hieronder foto's van uiteenlopende voorbeelden. 

IMG_20221208_183743_521
AirBrush_20221221103615
IMG_20221110_191043_570
IMG_20221214_104027_202
AirBrush_20221021114702
AirBrush_20220326132853
AirBrush_20220323211453
AirBrush_20220322212844
AirBrush_20211209232530-01
AirBrush_20220119222125
AirBrush_20220127104731-01
AirBrush_20220111231032


"Sarah is een professional die haar vak verstaat!
Ik kom bij haar voor de HD brows behandeling en ben daar erg tevreden over. Ze is een gezellige, vriendelijke dame die je op je gemak stelt en met je meedenkt. Tevens verkoopt ze make-up van het merk MUD, erg fijne producten." Elsbeth


"Sarah. Dan hebben we het over een vakvrouw. Kundigheid, precisie en meedenkend.
Kom al enkele jaren bij Sarah over de vloer en verlaat de salon altijd met een glimlach op mijn gezicht, en niet alleen door de gezelligheid maar ook door de mooie wenkbrauwen die zij letterlijk opknapt." Woutrie

"Al enkele jaren geleden dat ik Sarah heb leren kennen. Echt een schat van een meid die verstand heeft van haar vak en dit dan ook met veel passie uitvoert. Heb verschillende workshops make-up bij haar gedaan en nu doet ze mijn wenkbrauwen waar ik super blij mee ben. Voor mijn zakelijke fotoshoot heeft ze mij opgemaakt, echt wie ik ben met een natuurlijke uitstraling. Een echte aanrader dus." Henriette

"Sarah is een echte vakvrouw en ook nog eens een super gezellige! Inmiddels 2x een workshop bij haar gevolgd, make-up laten aanbrengen voor een fotoshoot en laat mijn wenkbrauwen doen bij haar. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar." Britt

"Ik heb Sarah gevonden direct nadat ik als transvrouw uitgekomen ben. De door haar gegeven Transgender make-up workshop ik heb kunnen volgen is me te waardevol voor woorden geweest en ik ben zo ontzettend tevreden met de door haar mogelijk gemaakte vooruitgang die ik in mijn eigen make-up skills zie momenteel. Naast deze workshop kom ik ook nog steeds regelmatig voor mijn wenkbrauwen en ook daar ben ik beyond gelukkig mee. Echt een geweldige ervaring vanaf het moment dat ik binnenliep!" Cait

"Sarah is een absolute topper. Inmiddels kom ik al ruim 5 jaar bij haar. Ik heb twee make-up workshops gedaan. Daarin legt ze alles zo goed uit en er worden producten geadviseerd die zijn afgestemd op jou persoonlijk. Zodra mijn dochter oud genoeg is mag ze ook naar Sarah. Geen dikke plamuur maar mooie natuurlijke make-up.
Toen ik in 2017 trouwde was het voor mijn duidelijk dat Sarah mijn make-up zou doen. Wat voelde ik me mooi!!! Ze zorgde ervoor dat de dag ontspannen en relaxed begon.
Nu ze browstylist is, kom ik met regelmaat voor mijn wenkbrauwen. Om en om doen we de original en de sculpt. Alleen Sarah mag nog aan mijn wenkbrauwen komen."
Joyce

Wat houd het in? 

Consultatie

We starten met een intakegesprek om te weten te komen wat jij precies wilt bereiken met jouw wenkbrauw vorm. Hierbij kijk ik mee naar je gezicht en je haarkleur en geef ik je mijn advies voor wenkbrauwen die bij jouw passen.

Kleuren

Vervolgens breng ik de kleuring aan, ook rondom de wenkbrauwen zodat alle donshaartjes waarvan je niet wist dat je ze had ook mee worden gekleurd. Wist je dat HD BROWS het enige merk is dat kleuren gaat mengen voor jouw perfecte wenkbrauwkleur?

Browmapping & Waxen

Hierop volgt de browmapping en gaan we de perfecte vorm bepalen! De overige haartjes waxen we bijna pijnloos weg. We laten de plekken waar de haren weer moeten gaan groeien met rust. Zo werken we toe naar jouw perfecte wenkbrauw goals. 

Threading

De haartjes die de wax niet hebben meegenomen worden met draad verwijdert en zo heb je geen harde lijnen waar er is gewaxt. Een silky smooth finish.

Tweezing & finishing

Met de pincet gaan we voor de perfectie! De laatste haartjes worden verwijderd en lange haren worden geknipt. We gaan afwerken met make-up. 

Nazorg

Na de behandeling geef ik je tips hoe je thuis het langste kan genieten van je fabulous new brows! We kijken samen naar producten die je thuis gemakkelijk dagelijks kan gebruiken voor de afwerking.

Lamination / brow sculpt

Kies je voor de brow lamination / sculpt dan worden de wenkbrauwen voorzien van een speciaal serum wat de wenkbrauw haartjes op zijn plek houd. Heb je gekrulde, warrige of eigenwijze haartjes of ga je voor de bushy look. Dan is dit de ideale behandeling voor jou. De laminatie blijf tot wel 8 weken zitten. Het enige wat je hoeft te doen is ze in model kammen 's ochtends en je bent ready to go!


HD BROWS ORIGINAL

Meest populaire behandeling uit de UK! Wenkbrauwen stylen volgens de HD brows methode

€40 

HD BROWSCULPT

Wenkbrauwstyling volgens de HD brows methode, afgewerkt met brow lamination

€55

EPILEREN BROWS &  VERVEN BROWS

OF

EPILEREN BROWS & VERVEN WIMPERS

Wenkbrauwen verven en styling d.m.v. threading en pincetWimpers verven en epileren van wenkbrauwen d.m.v. threading en pincet


€22


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram