Sarahs Colors 

Hair & Make-up Artist | Brow stylist

HD Brows Original & Sculpt, dé wenkbrauw ervaring!


Je wenkbrauwen zijn net zo uniek als vingerafdrukken. Daarom werk ik aan het creëren van een wenkbrauw die helemaal op jou is afgestemd - er komt geen stencil aan te pas. Of je nu teveel geplukte wenkbrauwen wil laten terug groeien, borstelige wenkbrauwen wilt temmen of gewoon dat frisse wenkbrauwgevoel wilt behouden, we hebben een wenkbrauwbehandeling oplossing voor je.

Zie het als een volledige wenkbrauw behandeling i.p.v. haartje voor haartje epilatie techniek. In deze behandeling zit van alles een beetje: kleuren, waxen, threaden, epileren met pincet en afwerken met make-up. Een volledige wenkbrauw ervaring.

HD brows richt zich voornamelijk op de haren, de donshaartjes worden ook mee gekleurd waardoor de wenkbrauwen al meteen voller lijken. Terwijl andere technieken meer op de huid werken krijg je met deze techniek meer diepte in je wenkbrauwen en zien ze er voller uit.

Wat houd het in? 

Consultatie

We starten met een intakegesprek om te weten te komen wat jij precies wilt bereiken met jouw wenkbrauw vorm. Hierbij kijk ik mee naar je gezicht en je haarkleur en geef ik je mijn advies voor wenkbrauwen die bij jouw passen.

Kleuren

Vervolgens breng ik de kleuring aan, ook rondom de wenkbrauwen zodat alle donshaartjes waarvan je niet wist dat je ze had ook mee worden gekleurd. Wist je dat HD BROWS het enige merk is dat kleuren gaat mengen voor jouw perfecte wenkbrauwkleur?

Browmapping & Waxen

Hierop volgt de browmapping en gaan we de perfecte vorm bepalen! De overige haartjes waxen we bijna pijnloos weg. We laten de plekken waar de haren weer moeten gaan groeien met rust. Zo werken we toe naar jou perfecte wenkbrauw goals. 

Threading

De haartjes die de wax niet hebben meegenomen worden met draad verwijdert en zo heb je geen harde lijnen waar er is gewaxt. Een silky smooth finish.

Tweezing & finishing

Met de pincet gaan we voor de perfectie! De laatste haartjes worden verwijderd en lange haren worden geknipt. We gaan afwerken met make-up. 

Nazorg

Na de behandeling geef ik je tips hoe je thuis het langste kan genieten van je fabulous new brows! We kijken samen naar producten die je thuis gemakkelijk dagelijks kan gebruiken voor de afwerking.

Lamination

Kies je voor de brow lamination dan worden de wenkbrauwen voorzien van een speciaal serum wat de wenkbrauw haartjes op zijn plek houd. Heb je gekrulde, warrige of eigenwijze haartjes of ga je voor de bushy look. Dan is dit de ideale behandeling voor jou. De laminatie blijf tot wel 8 weken zitten. Het enige wat je hoeft te doen is ze in model kammen 's ochtends en je bent ready to go!


HD BROWS ORIGINAL

Meest populaire behandeling uit de UK! Wenkbrauwen stylen volgens de HD brows methode

€40 

HD BROWSCULPT

Wenkbrauwstyling volgens de HD brows methode, afgewerkt met brow lamination

€55

BASIC BROW SHAPING

Wenkbrauwstyling d.m.v. threading en pincet, afwerking met make-up

€15

BROW SHAPING & TINTING

Wenkbrauwen verven en styling d.m.v. threading en pincet

€22


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram